کارکرد متعلقات سینی کابل و نردبان کابل
برای نصب سینی کابل و نردبان کابل بر روی دیوار و یا سقف از ساپورت سینی کابل و نردبان کابل استفاده می شود. ساپورت سینی کابل و نردبان کابل را پایه سینی کابل و یا نگهدارنده سینی کابل هم میگویند. ابعاد ساپورت سینی کابل به ابعاد سینی کابل بستگی دارد ولی در بعضی مواقع باید ساپورت از سینی کابل بزرگتر باشد. به طور مثال برای سینی کابل عرض 10سانت میتوان از ساپورت سینی کابل عرض 20سانت استفاده کرد تا فاصله سینی کابل نسبت به دیوار بیشتر شود. درساپورت سینی کابل سقفی علاوه بر سایز عرضی که نسبت به خود سینی کابل در نظر گرفته میشود، اندازه ارتفاعی آن هم نسبت به نیاز مصرف کننده مطرح است.
درب سینی کابل و نردبان کابل در روی سینی کابل قرار میگیرد و جهت زیبایی و محافظت بیشتر از کابل های داخل سینی کابل میباشد.
رابط سینی کابل در انتها و ابتدای سینی کابل قرار میگیرد و بین دو سینی کابل اتصال برقرار میکند.
زانو سینی کابل در گوشه های دیوار ها جهت کج شدن مسیر سینی کابل استفاده می شود.
سه راهی سینی کابل برای انشعاب سینی کابل از یک مسیر به دو مسیر کاربرد دارد.
چهار راهی سینی کابل برای ارتباط 4 مسیر باهم یا همان تقاطع 4 راهی در سینی کابل به کار برده می شود.
تبدیل سینی کابل برای ارتباط دادن دو سینی کابل در اندازه های مختلف با هم استفاده میشود.
ملزومات سینی کابل و نردبان کابل
جدا کننده سینی کابل و نردبان کابل :برای تفکیک فضای داخل سینی کابل به دو یا چند کانال از جداکننده استفاده میشود تا سیم های برق قدرت،سیم های برق فرمان و یا سیم های مخابراتی را بتوان داخل سینی کابل از هم جدا کرد.جداکننده سینی کابل را میتوان به وسیله پیچ و مهره بر روی سینی کابل نصب کرد.
جوینت سینی کابل و نردبان کابل :برای اتصال بین دو سینی کابل و یا لدر کابل به هم از جوینت سینی کابل استفاده می شود. جوینت در دیواره کناری سینی کابل و یا لدر کابل قرار میگیرد.
رایزر سینی کابل و نردبان کابل:از رایزر سینی کابل جهت ارتباط بین دو سینی کابل ویا نردبان کابل در دو سطح غیر همسطح استفاده میشود. رایزر سینی کابل و نردبان کابل از نظر ظاهری تقریبا شبیه به زانویی سینی کابل عمودی است.
بست چنگالی:از بست چنگالی برای نصب و نگهداری کابل برق بر روی سی ریل استفاده میشود.سی ریل بر روی دیوار و یا روی پایه های نردبان کابل نصب میشود و به وسیله بست چنگالی، کابل کشی را زیباتر و مستحکم تر میکند.
نحوه اجرای سینی کابل و نردبان کابل چگونه است؟
جهت نصب سینی کابل و نردبان کابل بر روی دیوار اگر میخواهید سینی کابل و نردبان کابل به شکل عمودی روی دیوار نصب شود میتوان خود سینی کابل و نردبان کابل را برروی دیوار پیچ رول پلاک کرد ولی اگر قرار است سینی کابل و نردبان کابل بصورت افقی نصب شود باید درابتدا با علامت گذاری،مسیر سینی کابل را مشخص کرد و بعد نصب ساپورت ، سینی کابل را با پیچ و مهره بر روی ساپورت نصب کرد.
فاصله بین ساپورت و سینی کابل و نردبان کابل باهم نباید بیشتر از یک متر باشد و حتی در مواردی که بار سینی کابل زیاد است باید فاصله ساپورت و سینی کابل ها را کمتر کرد.
اگر سینی کابل قرار است زیر سقف نصب شود در ابتدا باید با در نظر گرفتن مسیر سینی کابل ،ساپورت سقفی سینی کابل را نصب کنیم و بعد از آن سینی کابل را روی ساپورت سینی کابل قرار داده و با پیچ و مهره آنرا ثابت کنیم
.
تولید سینی کابل با دستگاه CNC
سینی کابل هایی با دستگاه سی ان سی تولید میشوند،هیچ پلیسه ای در لبه سینی کابل و قسمت های پانچ شده ندارند که باعث میشود تا زمان نصب سینی کابل و زمان قرار دادن کابل ها درون آن به دست و یا روکش کابل آسیبی نرسد
.
ویژگی های سوراخکاری و برشکاری سینی کابل با دستگاه cnc عبارتند از:
1-زیبایی ظاهری سینی کابل
2-جلوگیری از زخمی شدن دست در زمان نصب سینی کابل
3-هم اندازه بودن میلیمتری همه سینی کابل ها باهم
4-جلوگیری از آسیب به روکش کابل